Hvad ville du bruge 352 ekstra fritimer på i 2016?

Nytårsfortsætter handler ofte om emner som:

  • Tabe sig
  • Leve sundere
  • Mindre stress
  • Holde op med at ryge
  • Mere tid med børnene
  • Bedring af relationer (både til mand/kone og svigerfamilien)


Død over reklamer
Mit nytårsforsæt for 2016 hedder ”Død over reklamer”. Og det værre sig al form for kontaktsalg. Jeg oplever et sandt bombardement af reklamer i min hverdag. Og de griber stort set alle forstyrrende ind i et ellers roligt liv. Min professionelle kæphest er balance. Men lige her, med reklamerne, har jeg næsten NUL tolerance. Læg selv mærke til hvor mange gange du FORSTYRRES af reklamer.

 

  • Papirreklamer i postkassen. Selvom du har nej tak til reklamer på din postkasse – så ups – alligevel er der alle reklamer i papirformat fra alverdens supermarkeder, boligbutikker og aviser. Tænk et spild af naturens ressourcer i form at papir.
  • Så er der radioreklamer. Jeg lytter indimellem til Nova – der er en god sang og derefter – ”om 2 min. er vi tilbage igen med xxx” – Og så kommer der igen 2 min. radioreklamer, der er helt ligegyldige og som både irriterer og igen forstyrrer og afbryder dit naturlige flow.
  • Jeg tror, der er et uopdaget marked for at kunne købe tv pakker UDEN reklamer. Tænk på TV3 hvor alle film afbrydes af min. 6 minutters reklamer MIDT i filmene. Og det sker endda adskillige gange i samme film. Dvs. en normal film ville tage 1 time og 40 min. uden reklame afbrydelser – men ser du den samme film på TV3 – ja, så nærmer vi os næsten 3 stillesiddende timer foran tv. Spild af energi og igen afbrydelse på afbrydelse (og alt med stress handler om at vores dybde hukommelse og koncentration hele tiden afbrydes og påvirker os negativt). På TV2 sker der det, at film annonceres til at starte kl. 20. Det passer ikke. Der er først 6 minutters reklame og så starten film kl. 20.06

 

Tænk sig hvor meget tid vi kunne få hver især, hvis vi kunne undgå disse daglige forstyrrelser. Afbrydelser der hver dag stjæler din kostbare tid på jorden. Der ville kunne være daglig tidsbesparelse på op mod en time. Gang det lige ud på et år og fortæl mig så gerne…

 

Hvad ville du bruge 352 ekstra fritimer på i 2016?
Jeg har tænkt mig at forsøge at leve uden reklamer på bedste beskub.

Det betyder;
At optage film hvori der indgår reklamer og så spole henover dem når filmen skal se.
At tænde for TV2 film ca. 6 min. senere end programsat.
At smide alt skrammel fra postkassen direkte til genbrugspapir.
At afmelde alle reklamer på FB.
At skifte radiokanal når der kommer reklamer eller lytte til P1.
At afmelde alle de mails der kommer i min indbakke, der handler om skjulte reklamer.
At minimere brug af alle tidsfordrivende spil – og så i stedet bruge tiden på at VÆRE TILSTEDE der hvor jeg er og at bruge min tid på at læse og selv vælge hvilke informationer, der proppes ind i mit hoved.

 

De bedste nytårshilsner fra mig til dig. Nu vil jeg spise en fastelavnsbolle og læse en bog! 😛