Profil

 

Jeg er certificeret Life- & Business coach fra Sofia Manning (www.sofiamanning.com) i år 2005.
Stresscoach-certificeret 2010 fra Bjarne Toftegård (www.forebygstress.dk). Samt certificeret Neokognitiv stresscoach fra Neokognitivt institut (2017).

Derudover har jeg mini MBA i Psykologi fra 2014 og er certificeret i flere rekrutteringsværktøjer og profilanalyser.

Blandt andet PTP (People Test Person) og PTL (People Test Logik) samt Karrieremodellen. I 2015 har jeg taget et ekstra kursus som Trivselsrådgiver fra Møller og Milsted Consulting.

Jeg arbejder både med private – og erhvervskunder indenfor coaching, stress- og karriererådgivning.

Siden 2007 år har jeg yderligere været tilknyttet CA a-kasse som karriererådgiver  (a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet) i Gentofte.
Specialer indenfor stress, coaching og kommunikation. Underviser i flere kurser. Bla. “Styr din stress inden den styrer dig” – “Præsentationsteknik” og “Skriv kreative ansøgninger”. Er hovedforfatter til bogen “Jobbet er dit”. Har skrevet to e-bøger om “Stresshåndtering” og “”Få en god eksamen”.
Alle artikler findes på ca.dk. Desuden lavet podcasts om det gode arbejdsliv, og er fast blogger omkring livstil og karriere på ca.dk.
Her finder du bla.  ”10 dræberspørgsmål til samtalen”  “Jobbet er dit”.

Mine specialer omhandler: Stress & Sundhed – Karriere & Kommunikation.

____________________________________________________________________________________________


Stressrådgivning…

I stresscoachingen er mit fokus på at få stressen ud af kroppen og få skabt balance i livet igen – både arbejdsmæssigt og privat.
Vi arbejder struktureret sammen omkring sunde vaner indenfor privatlivet, jobbet og med ernæring. Særlig fokus på tankernes magt og en speciel udviklet fremgangsmetode, der omhandler “Få det bedre på 100 dage”.
10 perioder a 10 dage til fremme af trivsel og sundhed. Fokus er yderligere på kommunikation, afslapning og indsigt.

____________________________________________________________________________________________


Som klassisk coach (både Life- og Business)…

er jeg vedholdende, struktureret og engageret. Hele tiden med fokus på: ”handling til forvandling”. At få skabt de ønskede resultater.

Samtale, sjov og sundhed er højt prioriteret i min coaching. Yderligere er jeg tilhænger af ”Bevæg dig – Bevar dig”, så jeg benytter mig også af ”Walk and talk” metoden. At lytte godt – også til det der ikke siges – og samtidig at fastholde målet og blive konkret.

____________________________________________________________________________________________


Karriererådgivning

Er du kørt fast i nuværende job, blevet opsagt eller selv sagt op og leder efter nyt job, har udfordringer med chef/kollegaer eller har du mistet job gnisten?
Fundamentet lægges med et fejlfrit og faktuelt CV, ansøgninger diskuteres og ligeledes fokus på den afgørende jobsamtale – så du VINDER jobbet.

____________________________________________________________________________________________


Værdier, visioner og mission

Jeg har en dyb tro på, at ”du er hvad du tænker” OG at det er muligt at skabe sig det liv du ønsker. Jeg arbejder fokuseret på at give hver enkelt kunde MERE af det de virkelig ønsker sig i deres liv.

Baggrund – se mit CV her.

Se evt. også LinkedIn profil.